l'Albugue

Gîtes en camping à la ferme
albugue camping a la ferme

Albugue

Zoek je een vakantieverblijf midden in de natuur met een prachtig uitzicht en aan de rand van een kastanjebos met nog echte stilte, dan ben je op Albugue aan het goede adres. Het ligt hoog als een arendsnest en kijkt uit over bossen en dalen.

Voor onze gasten hebben we beschreven rondwandelingen door bossen, weilanden en langs de beek. Je zult hier vaak een hertje, een vos of een eekhoorn tegenkomen en je hoort de roep van een uil, een koekoek of het gekoer van een bosduif. Wilde bloemen en zelfs orchideetjes zijn hier nog in overvloed. 

albugue in de aveyron

Michel & Yvonne
Jean Marie & Jule

Je kunt zwemmen en kanoën op vele verrassend mooie plekken in de rivieren de Tarn en de Rance, in het meertje van Brasc of poedelen in onze beek onder een waterval met een waterbassin.

Drie maal in de week geven wij open workshops voor kinderen en volwassenen, o.a. broodjes bakken, vilt maken van wol en schilderen op leien. 

albugue natuurstenen gites

4 prachtige natuurstenen gites voor 2 en van 4 à 5 personen

albugue ruime kampeerplaatsen

14 ruime kampeerplekken met schitterende vergezichten

albugue muziekavonden

In de zomer op donderdag muziekavond

albugue poedelen in de beek

Een slingerende beek met waterval en een bassin in ons dal op 400 meter lopen

albugue camping in de natuur

11ha bos en weiland, met beschreven wandelingen vanuit Albugue

albugue knutselen voor kinderen

Workshops voor kinderen en volwassenen

albugue gezamenlijke maaltijden

Gezamenlijke maaltijden

albugue camping voor kinderen

Elke avond met de kinderen broodjes aan de schapen voeren

We hebben voor jullie ook vele dagtrips uitgestippeld naar kastelen en burchten, middeleeuwse stadjes, bezienswaardigheden en de grote plaatsen in de buurt, zoals de stad Albi, dat op de wereldranglijst van cultureel erfgoed staat, met het museum van Toulouse Lautrec en zijn imposante kathedraal.
Op het terrein zijn pingpongtafels, een zandbak, schommels en een grote jeu de boules baan. Wil je een jeu de boules toernooi, een pingpongwedstrijd of een andere activiteit organiseren, wij willen helpen het uit te voeren. Alles kan, niets hoeft. In de zomermaanden organiseren wij op donderdagavond een gezamenlijke avond op de binnenplaats met muziekoptredens van gasten, kinderen en onszelf. In voor- en najaar kun je in overleg gast aan onze tafel zijn op dagen dat we hier ook wandelaars ontvangen via de Franse valleientocht 

Albugue

Michel en Yvonne Bodt -Turien
Jean Marie Bodt en Jule Dunemann
12550 Brasc
Email: info@albugue.com
Tel: + 33 565 99 73 22
Klik voor route 


www.albugue.com

Bekijk ook de andere accommodaties