Franse Valleientocht 

Wandel -en fiets arrangementen

Kant en klaar wandelarrangement van huis naar huis

De Aveyron is een wandel -en fietsparadijs bij uitstek. Bij alle Parels kunt u terecht voor een wandelvakantie of/en fietsvakantie. Elk huis heeft lange en korte routes uitgezet in de omgeving van het betreffende huis. Ook fietsers en mountain bikers kunnen hun hart ophalen. Het is weliswaar heuvelachtig, maar er zijn ook routes langs de rivieren, die zelfs voor de ongeoefende fietser prima te doen zijn.
Bent u een echte wandel -of fietsliefhebber en houdt u van avontuur dan vestigen we graag uw aandacht op ons unieke en gezamenlijke meerdaagse wandel -of fiets concept.
Zeven van de negen Parels hebben in het zuiden van de Aveyron gezamenlijk een wandel -of fietstocht georganiseerd van het ene huis naar het volgende van maart t/m juni en in sept en okt. Op elk adres wordt u hartelijk ontvangen en elke avond kunt u aanschuiven voor een culinaire verrassing. De bagage wordt door ons vervoerd naar het volgende huis.
Als u bij ieder huis 2 dagen boekt is het een leuk idee om wandelen en fietsen te combineren. De eerste dag maakt u een rondwandeling bij uw logeeradres; de volgende dag fietst u naar het volgende adres.
Als u interesse hebt ? Neemt u dan een kijkje op onze wandel website:

Franse Valleientocht volpension wandel en fiets tochten

Franse Valleientocht

Lidy Mommers
La Cazette,
12480 Broquiès,
Frankrijk

Tel: +33 565 99 47 33
E-Mail: contact@franse-valleientocht.com

www.franse-valleientocht.nl